- DJ Bok en Jägermijnster

DJ Bok en Jägermijnster

In het hart van Venray, een rustig dorp omgeven door velden en molens, ontstond de legende van de DJ-broers Koen en Ruud, beter bekend als Bok en Jägermijnster.

Volgens een oude waarzegster zouden zij het geluid van de toekomst brengen. Geboren tijdens een volle maan, ontdekten de broers al snel hun magische muzikale krachten.

Scheppingsverhaal

Koen, ‘Bok’, had de kracht om het weer te beïnvloeden met zijn beats, terwijl Ruud, ‘Jägermijnster’, met zijn muziek mensen in een trance bracht. Tijdens een dorpsfestival brachten ze de sterren aan het dansen en lieten ze de oude molen sneller draaien dan ooit tevoren. Hun faam verspreidde zich snel, en al gauw waren ze op grote festivals door heel Nederland te vinden. Daar zagen ze echt goede DJ’s.

Maar ondanks hun wereldwijde ambities, bleven Bok en Jägermijnster altijd trouw aan hun roots in Venray. Ze genoten van de festivaldrukte, maar hun harten lagen in het dorp waar hun magische muzikale avontuur begon.

Vandaag de dag weerklinkt hun legende nog steeds in Venray, waar men in stille nachten de echo’s van hun magische muziek kan horen. De oude verhalen zeggen dat de broers zweren bij hun funk en house genres. Echter, getuigen beweren dat ze hun boekje nog wel eens flink te buiten gaan. Wat brengt hun volgende muzikale ontmoeting…?