Informatie

Ticket(s), gekocht en bij (digitaal of uitgeprint).
ID kaart mee (verplicht)
Pinpas of contant geld om consumptiemunten te kopen
Jas of trui voor als het afkoelt
Telefoon opgeladen
Goeie zin
Paracetamols voor de dag erna

Algemene informatie

Wanneer is Kliekpop?

Kliekpop vindt aankomende editie plaats op 24 augustus 2024. 

Waar ligt Kliekpop?

Kliekpop vindt plaats op een grasveld, op Spurkterdijk 4 in Oostrum. 

Voor wie is Kliekpop?

Of je nu net twintig bent of je net twintig voelt, bij ons ben je welkom. Wij zorgen ervoor dat je een onvergetelijke dag beleefd samen met je vrienden, familie, schoonouders, buren, hobbyclub of wie je dan ook meeneemt. 

Wat is Kliekpop?

Kliekpop is een festival voor iedereen die zin heeft in een feestje. 

Vanaf hoelaat ben ik welkom op Kliekpop?

Kliekpop opent zijn poorten om 12:00. Ons programma zal om 13:00 stipt beginnen. Zorg dat je er op tijd bij bent want dit wil je niet missen. 

Is Kliekpop rolstoel-toegankelijk?

Kliekpop is bereikbaar voor mensen in een rolstoel. Houdt er rekening mee dat het plaats vindt op een grasveld en het daardoor lastig kan zijn om je te verplaatsen. Verder hebben wij geen rolstoel platform of invalide toilet. 

Waar laat ik mijn jas op Kliekpop?

Er is een garderobe aanwezig.

Kan ik een korte broek aan?

Bereikbaarheid

Hoe kom ik bij Kliekpop?

Kliekpop vindt plaats op Spurkterdijk 4, in Oostrum. Het terrein is bereikbaar met de fiets, de auto, het openbaar vervoer en natuurlijk te voet. Wel hebben we een beperkte parkeergelegenheid, waardoor we aanraden om met de fiets, het openbaar vervoer of te voet te komen. Dit is ook nog beter voor het milieu. 

Fietsend

Op Kliekpop hebben wij parkeergelegenheid voor fietsen. Navigeer naar Spurkterdijk 4, wij zorgen dat je daar goed wordt ontvangen.

Openbaar vervoer

Kliekpop is bereikbaar met het openbaar vervoer. Je neemt de bus of de trein naar station Venray, vanaf hier is het een kleine 5 minuten lopen naar het terrein.

Auto

We raden ten zeerste aan om, wanneer mogelijk, met de fiets, openbaar vervoer, of lopend te komen. Mocht onze parkeergelegenheid vol zitten. Kun je je fiets of auto kwijt bij station Venray, vanaf hier is het een kleine 5 minuten lopen naar het terrein. 

Kameel

Respect, we hebben geen voorzieningen voor water en voer.

Kan ik parkeren bij Kliekpop?

We raden ten zeerste aan om, wanneer mogelijk, met de fiets, openbaar vervoer, of lopend te komen. Mocht onze parkeergelegenheid vol zitten. Kun je je fiets of auto kwijt bij station Venray, vanaf hier is het een kleine 5 minuten lopen naar het terrein. 

Fietsen op kliekpop

Tickets

Hoe kom ik aan een kaartje voor Kliekpop?

Je kunt hier kaarten bestellen voor Kliekpop. 

Hoe moet ik mijn ticket meenemen?

Je kan zowel digitaal als op papier je tickets scannen bij de ingang. Iedere ticket heeft een unieke code, dus het heeft geen zin om deze te kopiëren. Tickets staan niet op naam. 

Eten en drinken

Eten en drinken op Kliekpop

Ieder jaar zorgen wij voor een ruime keuze aan eten en drinken op Kliekpop. Je komt bij ons dus zeker niets tekort en hoeft dus niet je eigen boterhammen mee te nemen 😉 Betalen op Kliekpop doe je met onze consumptiemunten. Deze zijn bij de kassa verkrijgbaar. 

Hoe betaal ik op Kliekpop?

Betalen op Kliekpop doe je met onze consumptiemunten. Deze zijn bij de kassa verkrijgbaar en zijn niet terug in te wisselen voor geld. Op Kliekpop kun je zowel met pin als contant betalen. 

Kan ik pinnen op Kliekpop?

Jazeker. Betalen op Kliekpop doe je met onze consumptiemunten. Deze zijn bij de kassa verkrijgbaar. Op Kliekpop kun je zowel met pin als contant betalen. 

Kan ik mijn consumpties inwisselen voor geld?

Het is helaas niet mogelijk om je aangeschafte consumptiemunten in te wisselen voor geld. Haal op het einde van de avond gewoon een rondje voor je vrienden en overleg dit met een broodje kroket 😉  

Kan ik met consumptie munten van voorgaande jaren betalen?

Kliekpop heeft ieder jaar nieuwe consumptiemunten. Het is dus niet mogelijk om met consumptiemunten van voorgaande jaren te betalen. 

Wat is het cup to cup systeem?

Stap 1: Je ontvangt een recyclemunt bij binnekomst.

Stap 2: Bij het bestellen van je eerste drankje lever je de recyclemunt én één horecamunt in.

Stap 3: Drankje op? Lever je lege beker weer in bij het bestellen van je nieuwe drankje.

Stap 4: Lege beker of recyclemunt kwijt? Dan betaal je 0,5 muntje extra voor een nieuwe beker.

NIX18 op Kliekpop

Ook op Kliekpop hanteren wij de NIX18 regel. Bij de ingang kan gevraagd worden om je te legitimeren. Ben je geen 18? Dan krijg je een andere kleur bandje en wordt er geen alcohol aan je verkocht. 

Eten op Kliekpop
Drinken op Kliekpop

Veiligheid

Wanneer moet ik me legitimeren op Kliekpop?

Op kliekpop werken we samen met een gecertificeerd beveiligings bedrijf. Zowel zij als leden van de organisatie kunnen ten alle tijden om legitimatie vragen. Zorg dat je deze dan ook bij je hebt. Anders kunnen we je toegang tot het festival ontzeggen. 

Hoe moet ik me gedragen op Kliekpop?

Op Kliekpop gedraag je je fatsoenlijk, zoals je dat van je moeder geleerd hebt. Mocht je dit heel even vergeten zijn, kijk dan hier onze huisregels. Ook is Kliekpop aangesloten bij stichting #gedraagow, je houdt je handen thuis en knokken doe je maar in de boksring. Zo maken we er samen een gezellig feest van. 

Contact

Hoe kom ik in contact met Kliekpop?

Voor vragen of opmerkingen kun je ons het beste bereiken via het contactformulier. 

Hoe wordt ik sponsor van Kliekpop?

Kliekpop maken we samen, ieder jaar zijn we weer ongelofelijk trots en dankbaar dat we samen met onze sponsoren dit festival mogelijk maken. Wil jij hier deel van worden, neem dan contact met ons op via sponsoring@kliekpop.nl . Meer informatie? Download hier onze sponsorbrochure.